Pentatec levert digitale gemoedsrust.

Als Cyber Security Specialist biedt Pentatec innovatieve oplossingen voor uw digitaal comfort en veiligheid. ‘Ontzorgen’: in dat ene werkwoord zit de hele visie van Pentatec samengevat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in oplossingen op maat van bedrijven.

Online veiligheid heeft een centrale positie binnen onze dienstverlening. Met onze preventieve IT-security-oplossingen en GDPR-compliance maken wij je bewust van de gevaren van wereldwijd verbonden te zijn.

Daarnaast is er onze gespecialiseerde cyberpolis die voor extra gemoedsrust zorgt. Om deze dienst extra uit te breiden zoeken wij een een Key Account Manager Cybersecurity.

Jouw functie

Jij vindt digitale veiligheid essentieel en zoekt graag uit hoe je organisaties en systemen veiliger maakt. Als Key Account Manager Cybersecurity ga je actief op zoek naar Belgische KMO’s die potentiële klanten zouden kunnen zijn. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het volledige sales proces: van het creëren van leads, naar het geven van demo's tot ten slotte het verkopen van op maat gemaakte IT-diensten. Tijdens dit proces kan je steeds rekenen op een technische back-office die je zeer uitgebreid ondersteunt op vlak van cyber security.

Jouw profiel

  • Je hebt een technische opleiding afgerond op master en/of bachelorniveau en je hebt voeling met cybersecurity.
  • Je hebt reeds enkele jaren sales ervaring (B2B)
  • Je bent hebt een sterke overtuigingskracht waarmee je bedrijven kan laten investeren in cyber security
  • Je beschikt over vloeiende communicatie- en presentatievaardigheden
  • Je neemt het belang van de klant en het resultaat voor op een 9-5 ingesteldheid.
  • Je bent een ambitieus, gedreven en flexibel persoon die het huidig team en diensten naar een hoger niveau wil tillen.

Ons aanbod

Als Key Accountmanager Cyber Security werk je autonoom m.b.t. opstart en opvolging van talloze IT projecten. Hierbij zal je van veel interpersoonlijk professioneel contact met verschillende Belgische KMO’s kunnen genieten. Ten slotte krijg je hierbij een meer dan marktconform salaris met alle extralegale voordelen.

Interesse?

Mail je CV naar bert@pentatec.be. Of stuur uw sollicitatie naar Pentatec, Gentseweg 203 , 8792 Waregem.

Terug naar overzicht