Jij vindt digitale veiligheid essentieel en zoekt graag uit hoe je organisaties en systemen veiliger maakt. Met jouw vermogen tot kritisch analyseren spoor jij kinken in de kabel op en verhelpt deze in een oogwenk. Jouw creatieve kwaliteiten komen hierbij goed van pas, net als jouw proactieve instelling: ‘het is goed, maar hoe kan het nog beter?’ Dit vakmanschap in combinatie met jouw mentaliteit maken jou onze cybersecurity ingenieur!

Jouw functie

Als specialist in cybersecurity breng je onze security-diensten naar een hoger niveau. Je gaat op projectbasis aan de slag bij verschillende organisaties. Hier analyseer je, geef je adviezen én implementeer je die. Jij zet ‘veilig voelen’ om in ‘veilig zijn’.

Jouw profiel

Jij bent een ervaren IT-ingenieur met grote expertise, een track record en goede ideeën op het gebied van cybersecurity. Jij neemt graag het initiatief in een project, maar bent ook een luisterend oor voor collega en klant. Jij weet veel van governance, risk en compliancy en weet dit te vertalen naar je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast heb jij een technische opleiding afgerond op universitair niveau en relevante certificeringen zoals CEH, LPT, CISA, CISSP. Je neemt het belang van de klant en het resultaat voor op een 9-5 ingesteldheid. Je bent een ambitieus, gedreven en flexibel persoon die het huidig team en diensten naar een hoger niveau wil tillen.

Ons aanbod

Jij staat open om jezelf te ontwikkelen en nóg meer te leren over alles wat met cybersecurity te maken heeft. CRM biedt je hier ruime mogelijkheden voor. Zo krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid in uw manier van werken, kun je certificeringen halen, maar ook nuttige trainingen volgen en inspirerende technische meetings bijwonen. Naast persoonlijke ontwikkeling wordt ook een royale vergoeding voorzien.

Interesse?

Mail je CV naar bert@pentatec.be. Of stuur uw sollicitatie naar Pentatec, Gentseweg 203 , 8792 Waregem.

Terug naar overzicht