In 5 concrete stappen begeleidt Pentatec u naar een veilige onderneming.

Onze geïntegreerde aanpak is uniek: aan de hand van een doelgerichte analyse wordt duidelijk welk concreet traject uw bedrijf het best volgt. Op basis van jouw noden en behoeften stellen onze specialisten de juiste oplossingen op maat van uw bedrijf voor.

01
We check

We gaan met onze Pen(etration)-test na hoe moeilijk het is om van buitenaf uw interne netwerk binnen te dringen. Vervolgens brengen we met onze security audit van binnenuit uw volledige IT-infrastructuur in kaart en leggen we de verschillende kwetsbaarheden bloot.

Pentatec - We check
Pentatec - We coach
02
We Coach

Wij nemen u mee in ons adviesrapport met de grootste prioriteiten. We bekijken samen welke specifieke opleidingen aangewezen zijn om uw medewerkers de potentiële cybergevaren beter te leren herkennen en vermijden.

03
We Create

We maken werk van de ideale cyberomgeving en zorgen voor een implementatieplan op uw maat. We schetsen een roadmap en voeren die stap voor stap uit, samen, volgens de vooropgestelde timing en afspraken.

Pentatec - We create
Pentatec - We cure
04
We Cure

Onze vulnerability scanner speurt periodiek naar nieuwe kwetsbaarheden in uw netwerk. Binnen een onderhoudscontract verlenen we u dag en nacht de nodige bijstand. Ons Security Operation Center staat stand-by voor al uw vragen en bezorgdheden.

05
We Cover

Het blijft altijd een goed idee om bij een van onze partner-verzekeraars een cyberpolis af te sluiten. Zo wordt ook het potentiële restrisico afdoende afgedekt.

Pentatec - We cover

Wilt u weten hoe veilig u nu al onderneemt?

Met de pentest (Penetrationtest) gaan we na hoe moeilijk het is om van buitenaf uw interne netwerk binnen te dringen.

Vraag nu uw pentest